Oportunități pentru partenerii noștri români
Romania
- Caregivers
- Activities
- Inspiration
Este un an nou, dar, la fel ca in 2022, oferim din nou tuturor partenerilor noștri existenți din România câteva oportunități de a-și consolida practica de lucru terapeutic prin muzica. Mai jos puteti citi detalii despre oportunităților disponibile, majoritatea sunt aceleași ca cele oferite anul trecut (iar la sfârșitul paginii există un formular prin care să ne spuneți ce fel de sprijin vă interesează):
Fondul pentru instrumente muzicale: Deoarece trei dintre partenerii noștri români au aplicat pentru această oportunitate în 2022 (Maria, Mariana și Zsuzsi), am decis să continuăm să oferim partenerilor noștri șansa de a înlocui instrumentele deteriorate sau de a adăuga la noi instrumente la colecția lor deja existenta. (Aplicarea la acest fond este simplă și avem, de asemenea, un catalog cu instrumentele muzicale disponibile).
Supervizare: Am avut deja un partener român anul acesta care a solicitat supervizarea lucrului terapeutic prin muzica, așa că extindem această oportunitate și tuturor celorlalți practicieni prin muzică din România. Există opțiunea de a accesa supervizare online de la un terapeut prin muzica de la Music as Therapy International sau supervizare de la Monika Manases în România prin Asociația Sound Art E-Motion sau prin Asociația Română de Muzicoterapie.
Conectarea cu ceilalți folosind muzică: șansa de a întâlni și de a împărtăși experiențe cu alte persoane care folosesc muzica in mod terapeutic poate fi o oportunitate neprețuită, mai ales dacă partenerii noștri nu au mulți alți oameni în preajma lor care folosesc și muzică. Nu suntem singura organizație care încurajează persoanele din România să-și împărtășească experiențele de lucru cu muzica. Există Asociația Sound Art E-Motion condusă de Monika Manases, care face asta de mulți ani, iar mai recent am aflat mai multe despre munca Angelicăi Postu la Asociația Română de Muzicoterapie.
Fondul de promovare: Am oferit pentru prima dată această inițiativă (care este cunoscută și ca fondul nostru internațional de PR) anul trecut și știm cât de importantă poate fi promovarea unui program de muzica pentru partenerii noștri. De asemenea, am creat un pliant pentru Fondul de promovare în limba română, care detaliază idei și abordări pentru a sprijini eforturile partenerilor de a-și promova munca cu muzica.
Spune-ne povestea ta: ne place să auzim despre călătoria și experiențele partenerilor noștri in folosirea muzicii sau despre progresul unui client în sesiunile lor de muzica. Studiile de caz sunt o modalitate excelentă pentru practicieni de a reflecta asupra propriilor practici prin muzica și de a-i inspira pe alții să folosească muzica. Există două moduri de a ne spune o poveste/studio de caz: fie așa cum este scrisă, fie povestind verbal unui membru al echipei. În plus, în funcție de povestea Partenerului nostru și de dorințele acestora, povestea lor poate apărea și în secțiunea Povești de pe site-ul nostru.
Resurse noi: Avem deja resurse în limba română pe siteul nostru, dar există posibilitatea de a ne spune dacă există o nouă resursă pe o anumită zonă sau grup de clienți care ar trebui și ea creată.
Alt sprijin din partea noastră: Rămânem disponibili pentru a sprijini partenerii noștri români în alte moduri decât ceea ce oferim deja. Ar trebui doar să știm în detaliu ce ajutor se dorește, de ce și cine va beneficia.
Alt sprijin din partea noastră: Rămânem disponibili pentru a sprijini partenerii noștri români în alte moduri decât ceea ce oferim deja. Ar trebui doar să știm în detaliu ce ajutor se dorește, de ce și cine va beneficia.
Sperăm să auzim de la Partenerii noștri români despre oportunitățile de mai sus și pe tot parcursul anului, vom împărtăși noutati despre orice sprijin pe care îl oferim partenerilor noștri.
Anunțați-ne dacă sunteți interesat de o oportunitate
Dacă sunteți unul dintre partenerii noștri români existenți și doriți ca programul dvs. de muzica să beneficieze de oricare dintre oportunitățile de mai sus, vă rugăm să ne dați mai multe detalii.